Lancering Energiek Wonen 2.0

Vakman uit de buurt nodig voor jouw energierenovatie? Surf naar EnergiekWonen.be

Geschreven op

April 29, 2021

Ben je op zoek naar een kwaliteitsvolle aannemer om jouw woning energiezuiniger en comfortabeler te maken? Kom via EnergiekWonen.be in contact met een lokale vakman actief in jouw gemeente.

Heb je beslist dat je je woning energiezuiniger en comfortabeler wil maken, dan moet je op zoek naar een aannemer. Maar welke aannemer moet je nu kiezen uit dat ruime aanbod? Inwoners van Vlaams-Brabant kunnen alvast kiezen voor een lokale vakman via het initiatief Energiek Wonen. Via de website EnergiekWonen.be kan je in contact worden gebracht met aannemers uit jouw buurt voor het plaatsen van isolatie of nieuwe ramen of voor de installatie van zonnepanelen of een warmtepomp. Al de aannemers werden door ons als kwaliteitsvol en betrouwbaar bevonden na een screening en na veel goede ervaringen.

Via een inschrijvingsformulier is het mogelijk om een aanvraag in te dienen. Binnen de 10 à 20 werkdagen (in functie van de drukte) neemt de geselecteerde aannemer/installateur contact op voor een afspraak. Nog eens 20 dagen na het bezoek ter plaatse volgt er een prijsofferte, die gratis en vrijblijvend is. Pas door het ondertekenen van de offerte, ga je op het aanbod in.

Vind een kwaliteitsvolle aannemer uit je buurt via www.energiekwonen.be