Klimaatpunt maakt gratis gevelscans in Ternat!

Je bent op deze website terechtgekomen omdat je een flyer hebt gekregen over een gevelscan in jouw wijk of gemeente. Hier geven we je wat meer informatie. 

Samen met Bond Beter Leefmilieu, het VEKA en Energiehuis 3W+ organiseert Klimaatpunt Pajottenland een wijktraject, van warmtescans tot totaalrenovatie. Het traject begint met een gevelscan.

Klimaatpunt Pajottenland & Zennevallei maakt in het najaar een gratis scan in de wijk tussen het tankstation op de Assesteenweg en De Ploter

Straten: Watermolenstraat, Ploterstraat, Sint-Katherinastraat, Fazantenlaan, Lijsterlaan, Zwaluwlaan, Mezenlaan, Leeuwerikkenlaan, Vinkenlaan, Acacialaan, Knotwilgenlaan, Weidestraat, Beekstraat, Reigerlaan

Het resultaat van jouw gevel ontdek je op de infoavond op 18/01/2023 in CC De Ploter vanaf 19:30.

Met een gevelscan kan je precies zien waar er warmte ontsnapt, en waar je de isolatie nog kan verbeteren. Dat is aangenamer, maar ook gezonder.

De volgende stap? BENOveren. Doe een beroep op onze BENOvatiecoach, die geeft je persoonlijk advies over een mogelijke renovatie en maakt een plan voor je op. Je krijgt een concreet stappenplan met ondersteunende beelden en een goede inschatting van de kosten. Maak je je zorgen over bijkomende problemen in je woning? Wij kijken naar de structuur van het gebouw en het dak, de aanwezigheid van asbest en de luchtdichtheid van je woning. Bovendien kan je aankloppen bij onze selectie aannemers voor een zorgeloze en kwalitatieve uitvoering. Meer info.

Wil je weten hoe je best start met je renovatie, hulp met offertes en de premies? Doe beroep op onze BENOvatiecoach

Interesse?

Nog vragen? Neem gerust contact op met Klimaatpunt via info@klimaatpunt.be of 0468/19.07.74