Hoe kan ik zorgeloos mijn pand laten renoveren en verhuren?

Ben je in het bezit van een (leegstaand) huis, appartement of gebouw en zijn er renovatiewerken nodig? Heb je geen tijd om de verbouwing op te nemen of weet je niet hoe eraan te beginnen? Kies voor een zorgeloze renovatie via Klimaatpunt en een gegarandeerde verhuur met een sociaal verhuurkantoor (SVK).

Jouw voordelen? Je geniet van verhoogde renovatiepremies & -leningen. Je krijgt professioneel advies. Wij nemen de verbouwingszorgen van A tot Z over. Je bent nadien, voor minstens 9 jaar, zeker van een huurinkomen. Onderhoud & beheer worden voor je geregeld. Ook de financiële, administratieve en praktische taken nemen we op ons.

Ook interesse om een WarmNest te maken: warmnest@klimaatpunt.be of 0468 56 92 60
Wat we realiseren kan je volgen op onze Facebook-pagina.
Onze volledige folder vind je hier.

WarmNest maakt renoveren en sociaal verhuren eenvoudig in drie stappen

Coördineren van de complete renovatie

We werken een voorstel uit op maat & bekijken samen met jou wat haalbaar is. We vragen offertes op bij betrouwbare aannemers, we doen de opvolging en oplevering van de werken, we regelen attesten, certificaten en keuringen indien nodig. We leggen de focus op een verbouwing zonder noodzaak van een architect.

Ondersteunen bij het aanvragen van de premies

Energetisch renoveren gaat samen met verhoogde premies: deze liggen namelijk veel hoger bij het renoveren voor verhuur met een sociaal oogmerk. Om te zorgen dat jij alles krijgt wat je toekomt, zoeken wij dat voor je uit.

Toeleiden naar een sociaal verhuurkantoor

Het SVK haalt de stress van verhuren weg. Zij zoeken huurders, staan in voor het onderhoud, garanderen de huurinkomsten en herstellen eventuele huurschade. Alle administratieve en praktische taken vullen zij in. De huurinkomsten zijn voor jou.

Wat zijn jouw voordelen als eigenaar?

Alle renovatieproblemen vangen wij op

Je kan tot €25.000 kosteloos lenen (in Vlaams-Brabant)

Je krijgt verhoogde renovatiepremies & fiscale voordelen door je woning beschikbaar te stellen voor sociale verhuur

Je betaalt geen boetes op leegstand of ongeschiktheid meer

Geen zorgen over huurcontract, brandverzekering of andere administratieve rompslomp

Zelfs zonder huurder heb je een gegarandeerd huurinkomen gedurende minstens 9 jaar

Je krijgt een energiezuinige woonconforme woning

Onze reportage van 20 januari 2021 kan je hier opnieuw bekijken.

Eigenaars met een woning in de gemeenten Beersel, Galmaarden, Halle, Herne, Sint-Pieters-Leeuw en Ternat hebben een financieel voordeel en betalen slechts 5% coördinatievergoeding op de renovatie-offerte met een maximum van 5000€.

In alle andere gemeenten is de coördinatievergoeding 7% zonder maximum.

Interesse?

Staat je pand leeg? Wil je de woning van je ouders of grootouders liever behouden? Wil je investeren voor de toekomst? Wij helpen jou om een goede invulling te geven aan je eigendom. Samen met ons en het SVK lig je mee aan de basis van kwalitatief, betaalbaar & energiezuinig wonen in een respectvolle samenleving.

Voor meer informatie, neem contact met ons op : 0468/569.260 of mail naar warmnest@klimaatpunt.be